Delovanje


Japonski obrazni naravni lifting daje rezultate že po prvi terapiji!

Končno obstaja rešitev za anti-aging, ki ne izboljša le teksture kože, ampak deluje tudi na drugih področjih vašega telesa. Prinaša vam splošen občutek ugodja, s tem da deluje na vaš um, telo in dušo.


100 % naravna metoda,  brez stranskih učinkov, le vi izgledate lepši in mlajši!!


Japonski lifting je močna masaža, kjer se učvrstijo obrazne mišice, znaki staranja v obliki gubic se omilijo, koža pa postane napeta in sijoča. Pri naravnem pomlajevanju se uporablja izključno naravno ojle, kot je šipkovo olje. Limfna drenaža, ki je vključena zraven, pa poskrbi, da se strupi izločijo, posledično je obraz bolj mladosten, napet in svež, izginejo pa tudi drobne gubice. Izgled utrujenega obraza je samo še preteklost.

Pred samim liftingom obraza delujemo na refleksne točke obraza. S tem pomagamo pri glavobolih, migrenah, utrujenih očeh, vnetjih nosnih in obnosnih votlin, hormonskih težavah, prehladih in splošni utrujenosti. Sama masaža pripomore, da se sprostijo notranje napetosti, vplivamo na boljše počutje in harmonijo  celega telesa.

Po metodi Japonskega liftinga obrazu vrnemo na naraven način svežino, omilimo gube in učvrstimo obrazne mišice.


Za koga je Japonski lifting primeren?


Metoda je primerna tako za najstnike, ki imajo »problematično« kožo (akne) in deluje tudi preventivno proti nastajanju prvih gubic, kot tudi za starejše dame in gospode vseh starosti. Zrelejšim kožam vrača mladosten sijaj in svežino. Z obraza izbriše znake utrujenosti ter prepreči izgubo kolagena. Tretma je sproščujoč in osvežujoč in vpliva na splošno počutje.

 Po japonskem liftingu se občutno izboljša stanje mišic, ki so prizadete po obrazni paralizi (kapi, nesreče) tudi v primerih, ko druge metode rehabilitacije ne privedejo do željenega učinka. Prav tako se stanje in izgled prizadete kože po opeklinah in raznih brazgotinah  občutno izboljša.