Izdelki Neolife

IZDELKI NEOLIFE ZA BOLJŠE POČUTJE
za več energije in vitalnosti. Učinkovita rešitev za morebitno pomanjkanje hranil v sodobni prehrani ter rešitev za uravnavanje telesne teže.

IZDELKI NUTRIANCE ZA BOLJŠI IZGLED
za nego kože in telesa. Linija osebne nege, ki pomlajuje, ščiti kožo, in zavira staranje.

IZDELKI GOLDEN ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE

v okolju, ki spoštuje naravo. Izdelki, ki skrbijo za dom, si inteligentni (so biorazgradljivi, brez strupenih in agresivnih sestavin), vsestranski in varčni.

  

 

Mnogi ljudje za svoje zdravje ne naredijo vsega, kar je potrebno. To spoznajo šele takrat, ko je že prepozno. Kar strašljivo je spoznanje, da se nahajamo pred globalnim problemom zdravja, saj je vedno več ljudi prizadetih zaradi kroničnih obolenj.

Med kroničnimi obolenji najdemo raka, bolezni dihal, kot je astma, bolezni srca in ožilja, sladkorno bolezen ter vse ostale bolezni, ki so posledica prekomerne telesne teže. Vseh teh obolenj ne moremo pozdraviti, vsekakor pa lahko naredimo veliko, da jih preprečimo. Pozitivna novica je, da je znanost našla rešitev. Najvplivnejše zdravstvene avtoritete, med drugimi Evropska Unija in Svetovna zdravstvena organizacija, so si enotne, da je najpomembnejša preventiva.


Ključni elementi, ki pomagajo varovati pred kroničnimi obolenji in pozitivno vplivajo na dobro počutje ter vitalnost so:


    • nadzor telesne teže in telesna dejavnost
    • prehrana, ki je bogata s hranilnimi snovmi iz polnovrednih živil:
    • polnovredna žita,
    • sadje in zelenjava,
    • ribe.